Prezentare restaurant

RESTAURANT ALLEGRIA CONSTANTA

Allegria inseamna bucuria de a impartasi momente unice cu prietenii si familia in compania mancarurilor bune si a bauturilor alese. Intr-un cadru rafinat si plin de eleganta te poti rasfata cu mancaruri apetisante care iti vor purta simturile intr-o calatorie culinara fara precedent printre gusturile rafinate ale bucatariei romanesti si internationale. In meniul restaurantului veti gasi o varietate mare de preparate culinare care pot satisface chiar si cele mai pretentioase papile gustative. Pe langa mancarurile delicioase, la restaurant Allegria va puteti delecta cu vinuri din podgorii diverse, bauturi alcoolice, sucuri, milkshake-uri, lemonade, cafea si specialitati calde.

Restaurantul Allegria este amplasat intr-o zona linistita a orasului Constanta, pe strada Dezrobirii, in zona Institutului de Marina. Deschis pentru prima data in anul 2007, in actuala locatie, restaurantul a fost inclus 6 ani mai tarziu intr-un amplu proiect de modernizare si extindere, rezultand un salon modern, elegant, cu caracteristici unice.

In prezent, Restaurant Allegria Constanta este o locatie frumoasa, care se distinge prin diversitatea si excelenta preparatelor culinare, calitatea ireprosabila a serviciilor si un ambient reconfortant. Decorul cu accente din lemn masiv, tapetul cu detalii elegante si mobilierul de inspiratie vintage, toate fac din Restaurantul Allegria un loc plin de rafinament in care iti doresti de fiecare data sa revii.

Restaurant Allegria Constanta poate gazdui pana la 200 de persoane la mesele prevazute cu scaune si la cele cu canapele, oferind si posibilitatea organizarii de evenimente festive, precum: petreceri anivesare, majorate, botezuri, cocktail-uri si alte evenimente care implica un grad ridicat de formalitate.

Restaurant Allegria Constanta dispune de parcare proprie, de care oaspetii pot beneficia gratuit, si de un sistem performant de climatizare care asigura un nivel optim de confort indiferent de anotimp.

Te asteptam zilnic la Restaurant Allegria Constanta ca sa gusti din bucuria momentelor petrecute intr-o atmosfera linistita si eleganta.